Belangrijke informatie


clock

Tijden

Vrijdag van 16:00 tot 23:00
Zaterdag van 13:00 tot 23:00
Zondag van 13:00 tot 22:00 (In Hilversum komen we vanaf Hemelvaartsdag, helaas zijn we er daarom niet op zondag 2 juni)
En Ede tijdens de Pinksterdagen van zaterdag t/m maandag
Zaterdag van 13.00 tot 23.00
Zondag van 13.00 tot 23.00
Maandag van 13.00 tot 22.00

eten

Eigen eten & drinken

Op het festivalterrein is het niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen. Er is op het terrein ontelbaar veel lekkers verkrijgbaar!

promotion

Promotie

We willen niet dat er op het Eten op Rolletjes terrein promotie wordt gemaakt. Wil je samen met ons iets promoten? Laat het ons weten via info@etenoprolletjes.nl


age

Leeftijden

Iedereen is welkom bij Eten op Rolletjes. Iedereen onder de 14 jaar mag het terrein op mits onder begeleiding van ouders of andere begeleiders.

wheelchair

Mindervaliden

Ons festival is toegankelijk voor mindervaliden. Een mindervaliden toilet is aanwezig. De festivals vinden op gras of steen plaats.

toilets

Toiletten

We rekenen 0,50 euro (contant) voor WC bezoek.


foto

Fotografie & film

Bij betreding van het festival geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen of filmploeg. Wil je dit echt niet meld dat dan even bij de fotograaf.

kid

Kinderen

Kinderen zijn meer dan welkom op Eten op Rolletjes. We zorgen ervoor dat alle kinderen zich goed kunnen vermaken.

coins

Betaalmiddel

Op het festival maken we gebruik van breekmunten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa’s. Je kunt de muntjes pinnen of betalen met contant geld. Het eten en drinken wordt met de munten afgerekend. Op het festivalterrein is geen pinautomaat aanwezig. De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel geldig op onze andere lokaties.


Alles over het glaswerk
Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken, zie dit als je toegangskaartje en een besparing op veel afval. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis voor een schoon of ander exemplaar.

Bewaak je glas met je leven! Neem deze mee naar huis als aandenken of bewaar deze voor de volgende dag. Er zit GEEN statiegeld op het glaswerk.

Door dit systeem worden duizenden plastic bekers bespaard en draag je bij aan een schoon terrein. Zie het daarnaast als entree en/of souvenir!


Bereikbaarheid

Wij adviseren je om te voet of met de fiets te komen naar onze locaties. Kom je met de auto? Maak dan (wanneer beschikbaar) gebruik van het parkeerterrein en volg daarvoor de instructies van onze verkeersregelaars.