Ede

Van 8 t/m 10 juni 2019 zijn we al weer voor het zesde jaar in Ede en toveren we voor de vierde keer het prachtige Akoesticum terrein om tot een gratis toegankelijk openluchtrestaurant met 30 foodtrucks, kidsvermaak en live muziek!

Ontdek nieuwe smaken bij één van mobiele keukens. Er is voor ieder wat wils! Plof met familie neer op een picknickkleed. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Ga met je kinderen langs bij het poppentheater of de schminkhoek. Laat je verrassen door theater en live muziek. En sluit de dag dansend af!

Entree & openingstijden
– Toegang is helemaal gratis.
– Kom je met de fiets of te voet dan kun je de ingang aan de Berkenlaan vinden, met de auto routeplanner: Nieuwe Kazernelaan 2 en dan bordjes Akoesticum volgen.
– Voor parkeren auto’s volg de route van de Nieuwe Kazernelaan 2. De parkeerplekken staan op borden aangegeven.
– De keukens zijn op zaterdag van 13:00 tot 23:00 geopend. Op zondag zijn we open van 13:00 tot 23:00 uur en op maandag van 13:00 tot 22:00 uur.


Bereikbaarheid
– Rondom het Akoesticum is voldoende parkeermogelijkheid voor auto’s. Kom je met de auto? Gebruik dan een van de omliggende parkeerplekken welke zijn aangegeven door verkeersregelaars. Je kunt je fiets parkeren in de aangegeven fietsenstallingen. Kijk op http://etenoprolletjes.nl/belangrijke-info/ voor de locaties.

Betalen
– Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met PIN en CASH af te rekenen.
– De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals.

Glaswerk
– Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis om voor een schoon of ander exemplaar van dezelfde waarde.
– Er zit GEEN statiegeld op ons glaswerk. Bewaak je glas dus met je leven 😉

Kijk voor uitgebreide informatie op: http://etenoprolletjes.nl/belangrijke-info/

Adres
Akoesticum terrein (Nieuwe Kazernelaan 2), Ede

Openingstijden

Zaterdag 13:00 tot 23:00
Zondag van 13:00 tot 23:00
Maandag van 13:00 tot 22:00

Locaties